Over ons

U bent de klant

Ons enthousiast team in Woerden gaat voor kwaliteit. Onze jarenlange expertise bieden wij aan op een service- en klantgerichte manier. Niet voor niets waarderen onze klanten ons hoog op websites als google.nl. Wij zijn er voor u: deskundig, professioneel en met oog voor uw wensen.

Wij willen dat u veilig en comfortabel met ontzettend veel plezier van uw auto kunt genieten. Wij spannen ons daarom in om u jarenlang autoplezier te geven. We hebben een uitstekend aanbod aan nieuwe auto’s en occasions.

U kunt ons alles rond autoverkoop vragen. Kom vooral kijken en maak vrijblijvend een proefrit in een van de nieuwste modellen Mitsubishi Outlander en Eclipse Cross. of onze occasions die u op onze website heeft gezien. Dagelijks houden we de website up-to-date zodat u altijd een actueel aanbod ziet.

Wij adviseren u graag over uw wensen. Ons team zijn hooggekwalificeerde professionals die weten waar ze het over hebben. Maak online een afspraak met één van onze adviseurs.

Technisch altijd op orde: wel zo comfortabel

U wilt een auto die technisch perfect in staat is en die comfortabel rijdt. Zodat u zorgeloos naar uw bestemming kunt rijden: voor uw werk, voor uw gezin of voor op vakantie.

Norbert Driessen is naast een betrouwbare dealer een autobedrijf dat tevens uitstekende service aanbiedt voor onderhoud van uw auto. Als u bij ons een auto koopt, dan leveren wij uw aanwinst in zeer goede staat af. Mocht er iets mis gaan, dan kunt u dankzij de BOVAG-garantie snel en goed bij ons terecht om uw auto te onderhouden.

Wij zijn als Mitsubishi dealer enthousiast over onze auto’s, onze mensen en onze klanten. Wij verwelkomen u graag om u in één van onze vestigingen van dienst te zijn.

HomeOver ons