Nissan E-EVALIA

De Nissan E-NV200

DE RUIMSTE 100% ELEKTRISCHE AUTO
Op zoek naar een 100% elektrische en ruime auto die ingezet kan worden voor het transport van zowel personen als goederen? Dan is de Nissan e-NV200 Evalia de ideale auto voor u! Deze Nissan e-NV200 Evalia is volledig elektrisch, heeft geen schadelijke Co2 uitstoot en is verkrijgbaar met tal van fiscale voordelen.

Aantrekkelijk kostenplaatje
De Nissan e-NV200 Evalia heeft niet alleen het meest aantrekkelijke kostenplaatje van alle elektrische personenauto’s met vele geldbesparende voordelen, maar is ook vormgegeven en volgepakt met technologie om het leven van de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Doordat de Nissan e-NV200 Evalia volledig stil is en niet trilt als het aanstaat, bent u minder snel vermoeid en dat komt uw efficiëntie ten goede. Daarbij maken innovatieve technologieën als iKey, de automatische versnellingsbak en Hill Start Assist het rijden veiliger, eenvoudiger en zorgeloos.

Bespaar geld op vele gebieden
Waarom geld verspillen aan belastingen of brandstof? De Nissan e-NV200 Evalia stoot geen CO2 uit en heeft veel geldbesparende (fiscale) voordelen. U betaalt bijvoorbeeld een stuk minder belasting op voordelen in natura, congestieheffing en wegenbelasting. Vervolgens zijn er de lage gebruikskosten, hoeft u niet meer te stoppen bij het benzinestation en heeft u veel minder onderhoudskosten dan wanneer u bijvoorbeeld een dieselvoertuig rijdt. Brandstofkosten zijn tot wel 60% lager en onderhoudskosten zijn verminderd met 40%, en u kunt in vele steden gratis parkeren in een netwerk van openbare oplaadpunten. De e-NV200 EVALIA mag dan goed zijn voor het milieu, maar u voelt de voordelen ook in uw portemonnee!

Ideale taxi
De Nissan E-NV200 Evalia wordt in steeds meer grote steden ingezet als taxi. Dit met als doel om de Co2 uitstoot in de binnensteden terug te brengen. Zo vindt u elektrische taxi’s in onder andere Barcelona, Londen. New York en ons eigen Amsterdam. Wilt u vooruitstrevend zijn als taxibedrijf, genieten van vele fiscale voordelen en een visitekaartje voor de stad zijn? Kies dan voor een schone en elektrische toekomst met de Nissan E-NV200 Evalia!

Benieuwd naar de Nissan E-NV200 en zijn rijeigenschappen? Kom dan naar onze showrooms voor alle informatie of maak direct een afspraak voor een proefrit.

Standaard voorzien van o.a.

  • De vanaf prijs is op basis van een 40KWH Connect Edition met een Solid White lak
  • Vraag een van onze verkopers voor meer informatie omtrent uw wensen.
Nu voor
€ 43.887,-
Gratis offerte
Disclaimer

*Informeer naar de voorwaarden in de showroom.

HomeNissanActiesNissan E-EVALIA