Wisserbladen

Wisserbladen, ook wel ruitenwissers genoemd, zorgen ervoor dat u goed zicht hebt. Hiermee hebben wisserbladen een grotere impact op de verkeersveiligheid dan u in eerste instantie denkt. In de regen rijden met kapotte ruitenwissers is dan ook geen goed idee. Naast dat wisserbladen zorgen voor goed zicht, zorgen ze er ook voor dat er geen insecten en andere vlekken op uw voorruit zitten. Bij Norbert Driessen ontvangt u nu 25% korting op nieuwe wisserbladen van Mitsubishi, Nissan en Suzuki. Vervang uw wisserbladen tijdig zodat u te allen tijde goed zicht op de weg heeft.

Werkplaatsafspraak maken

 

Waarom zijn wisserbladen belangrijk?

 

Bij een fikse regenbui zorgen ruitenwisbladen ervoor dat uw ruit schoon en droog blijven, zodat u goed zicht kunt blijven houden op de weg. Daarnaast houden ruitenwisbladen uw voor- en achteruit schoon in combinatie met ruitenwisservloeistof. Dit maakt ruitenwissers essentieel bij een goede verkeersveiligheid voor u en uw medepassagiers.

Wanneer is het tijd om uw ruitenwissers te vervangen?

 

Wisserbladen slijten na gebruik. Versleten bladen zijn dan niet meer in staat om uw ruiten goed schoon te houden en te drogen. Dit resulteert in strepen op de ramen. Wanneer de ruitenwissers ook meer geluid gaan maken, weet u dat het tijd is om ze te vervangen.

Actie: 25% korting op wisserbladen

 

Het is dus noodzakelijk om uw wisserbladen tijdig te vervangen. Norbert Driessen helpt u hier graag bij! Omdat wij het belang van wisserbladen erkennen, krijgt u bij ons 25% korting op wisserbladen van de merken Mitsubishi, Nissan en Suzuki. Het vervangen van de ruitenwissers is bij Norbert Driessen dus extra voordelig! Bovendien werken wij altijd met de originele onderdelen van onze merken. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar. Maak online eenvoudig een werkplaatsafspraak voor het vervangen van uw wisserbladen.

Werkplaatsafspraak maken
HomeMitsubishiWerkplaatsacties25% korting op wisserbladen