Altijd de beste deals bij
Norbert Driessen

Over ons

U bent de klant

Ons enthousiast team in Utrecht en Woerden gaat voor kwaliteit. Onze jarenlange expertise bieden wij aan op een service- en klantgerichte manier. Niet voor niets waarderen onze klanten ons hoog op websites als google.nl. Wij zijn er voor u: deskundig, professioneel en met oog voor uw wensen.

Wij willen dat u veilig en comfortabel met ontzettend veel plezier van uw auto kunt genieten. Wij spannen ons daarom in om u jarenlang autoplezier te geven. We hebben een uitstekend aanbod aan nieuwe auto’s en occasions.

U kunt ons alles rond autoverkoop vragen. Kom vooral kijken en maak vrijblijvend een proefrit in een van de nieuwste modellen Mitsubishi Outlander, Eclipse Cross of Suzuki Swift en Vitara. of onze occasions die u op onze website heeft gezien. Dagelijks houden we de website up-to-date zodat u altijd een actueel aanbod ziet.

Wij adviseren u graag over uw wensen. Ons team zijn hooggekwalificeerde professionals die weten waar ze het over hebben. Maak online een afspraak met één van onze adviseurs.

Technisch altijd op orde: wel zo comfortabel

U wilt een auto die technisch perfect in staat is en die comfortabel rijdt. Zodat u zorgeloos naar uw bestemming kunt rijden: voor uw werk, voor uw gezin of voor op vakantie.

Norbert Driessen is naast een betrouwbare dealer een autobedrijf dat tevens uitstekende service aanbiedt voor onderhoud van uw auto. Als u bij ons een auto koopt, dan leveren wij uw aanwinst in zeer goede staat af. Mocht er iets mis gaan, dan kunt u dankzij de BOVAG-garantie snel en goed bij ons terecht om uw auto te onderhouden.

Wij zijn als Suzuki en Mitsubishi dealer enthousiast over onze auto’s, onze mensen en onze klanten. Wij verwelkomen u graag om u in één van onze vestigingen van dienst te zijn.

HomeMitsubishiOver ons