Corona update 18 maart 2020

Geachte relatie,

Zowel de werkplaats als de showroom van autobedrijf Norbert Driessen zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM, BOVAG en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Autobedrijf Norbert Driessen heeft de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

  • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen of onze haal en breng service. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygie╠łne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om uw afspraak te verzetten of dat wij uw auto komen halen en terug brengen na de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.
  • Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygie╠łne binnen en buiten de auto.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, voor Woerden via 0348-439696 of via woerden@norbertdriessen.nl en voor Utrecht via 030-2387930 of via utrecht@norbertdriessen.nl Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Met vriendelijke groet,

Autobedrijf Norbert Driessen

HomeMitsubishiNieuwsCorona update